Tag: pesantren

Kang dan Adab Pesantren Dalam Menerima Tamu

“Kang Sambel Terong, suk mben awakmu menyang suwargo kanthi wasilahe terong ya.” (Kang, kelak kamu masuk surga pakai wasilah terong ya) “Yo ora leh Mbak…...